1. The skateboarding skate skateboarded four times every day for five hours – how much skateboarding is that in one day ?

2. The skateboarding skate skated at a speed of 5 km / hour- how long did it take him to skate 25 km ?

3. The skateboard had four wheels but one dropped off – what fraction, decimal and percentage is that ?

4. The skate fell off the skateboard once every ten minutes – how often is that in 3 hours ?

5. If the skateboard was 25 cm away from the kerb, then what fraction, decimal and percentage of the entire road, which measured 5 m across is that ?

6. The skate flipped on his skateboard five times every 30 minutes. How often is that in four hours ?

7. The skate went through 3 puddles every 25 metres on his skateboard. If he travelled one kilometre, how many puddles did he go through ?

8. Being a fish, the skateboard especially liked skating in the rain, of course ! If the rain fell at a rate of 2 cm every day, how many days did it take fill a bucket 30 cm deep ?

9. When the weather became colder, the skate tried ice – skating, but only 30% of the pond surface area was frozen and the skate fell through ! If the pond measured 70 cm across the diameter, how much was frozen ?

10. The skate was almost caught by a fisherman ! If there were 50 nets and he skipped in and out of 4 / 5 ths of the nets, how many is that ?

Answers :

1. 4 x 5 = 20 hours

2. 25 / 5 = 5 hours 3. 1/4 = 0.25 = 25 %4. 6 x 3 = 18

5. 25 / 500 = 1 / 20 th = 0.05 = 5 %

6. 4 x 2 x 5 = 45 times

7. 3 (1000 / 25 = 40) = 120 puddles

8. 30 / 2 = 15 cm

9. 3.14 x 35 x 35 = 3, 846.5 square cm / 100 x 30 = 1, 153.95 sq cm

10. 50 / 5 x 4 = 40

### Like this:

Like Loading...

*Related*